P e a c e & L o v e

Kundvagn och skrapsår. Mirakel med mobilen. Larvään&Schnigäln. Lama gurkor. 80DD. Världens minsta camp. Uuuniibeeet, tjaaa la la la la la laaa.

All in all; Läget var jävligt kryddat och nog fick vi lite alla möjliga skador. Var det kanske liggskador Sara? Hardcore Superstar visade lite mer än nödvändigt. Mina fötter dog under Sex pistols och sen dansade jag av det som var kvar på CSS,fyihelvetes helvete vad bra det var fast Pigeon detectives var inte fy skam dom heller. Ojojoj. lite arvika på det här bara.

Inga bilder eftersom jag inte har någon liten smidig feztkamera, men jag jobbar på det.

Färskjopp och nattskift



            

Jag älskar att äta färskpotatis med olagligt mycket smält smör och salt på. Det är så himla gott.
Snart nalkas det gräddglass och varma hjortron, och det är ännu bättre det.

Efter maten, i väntan på efterätten, gick jag på en liten upptäcksfärd i trädgården med min trogne föjeslagare(d80). Vi hittade ormspott, eller, när jag var liten trodde jag att det var ormspott och sprang illa kvickt när jag såg det(bild 2). Därefter smakade jag på årets första smultron, det smakade precis som jag ville att det skulle smaka; barnsligt magsikt. Jag önskar att jag var fyra igen och plockade smultronen ur mormors hand. Det var mycket bättre förr.
   Efter det hittade jag små söta humlor med ludna små rumpor som sög nektar ur lupiner, jag ville klappa.
Fast det gjorde jag ju såklart inte.




Glad midsommar på er allesammans!

Min mage är full av sopor


Så jag åt fem mackor i ren protest, och lät dom ligga-Ska vi ligga?
eller jag menar Hej, du var söt(jagvillhadigpåettsyndigtsätt)
och sedan svära och förbanna
för att inte tala om järnspöken
 
<Jag svär, jag är svår och jag sväller. Idag har jag läst lite ur The dirt boken om Mötley Crüe duvet. Traspojkar var vad dom var, eller kanske fortfarande är. Men på nått konstigt vis känner jag mig dragen till det. Att vara disposable och inte bry sig ett skvatt.

Att dricka en latte om dagen gör att man går upp 11kg på ett år . Mamma är ute och går med hunden och tappar jeansen. Traversen på jobbet gungar som en pendel när jag inte vill det. Folk tror att jag automatiskt sökt fast anställning i byhålan bara för att studenten är tagen. Nattmackan.
Det är sånna saker som får det att krypa i/under/på mitt stundvis fläckiga skinn.

Jo, jag har haft en knut på huvudet hela dagen lång 

Yo Yo Yiggediyo

Och tightsen blev  mina. Älska tradera. Hoppas jag får dom snart.

nittonhundraåttionionollsexsexton


Jag visste inte att jag önskade mig det förens jag inte fick det. .
Nu har jag snart varit 19 i tjugofyra timmar, men jag känner mig som ett omoget plommon.

16juni-justja!



0600-1400: JobbJobbJobb. <<<<otrooooooooligt att mamma har en sån gammal dotteeeeeer >>>>>>>>>>>>>>>
1400-1800:FikaFikaFika. Härligt svullande och geggande och ätande, sockersockersocker+koffein+mer socker=himmelriket. Kom föresten hem blöt som en hund, med luggen slickad mot pannan och jeansen helt genomvåta. Jävla pissväder.
1800-1930:FejsbokBdbMsn och allt det där, jag älskar. Jag fich många fina hälsningar. Från alla håll och kanter och alla värmde lika mycket.
Nu: Döden dö. Eller kanske lite mer fika och en film eller ett par avsnitt SATC, vi får se. Något i slappis-stilen blir det i alla fall.

Marängsvish(marängswish) 

15juni




Jag såg en pojke ramla i en backe med sin cykel och tänkte att det var längesen jag ramlade med en cykel. Sen började jag tänka på min mage. Min svullna och värkande mage. Och jag tänkte att det nog skulle kännas mindre ifall jag skar upp den och lät mina tarmar och hela mitt innanmäte rinna ut, jag tror det skulle kännas som när man kräks spaghetti ungefär fast tvärt om på något lustigt vis, förstår ni?
   Gud vad skönt det skulle vara att verkligen vara sådär tom som många små högstadiepoeter påstår sig vara. Fast jag menar ju bokstavligt talat tom. Utan knepiga organ som får infektioner eller bara mystiskt spökar. Helt tom. Som ett skal.
   På tal om det. Jag klev på en snigel på vägen hem, stackars snigel. Jag förstörde dennes hem, bara sådär. Bara för att jag var så uppe i mitt eget . stackarn. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Ifall det inte var så att du är så himla slemmig och äcklig hade jag tagit med dig hem till mig.

Imorgon ska jag vara klar att börja jobba kl 06.00. Jag är inte särskilt sugen. Nu ska jag dricka te och titta på Juno eller något annat mysigt.

Last night I had the strangest dream...



Jag drömde världens konstigaste grej i natt...
   Ni vet hur man kan hoppa från en scen till en annan i en dröm, helt plötsligt är man bara någon annanstans?
     I sängen, på gröna lund, på balkongen och på vinden. Jag tror han kallade mig för anktönt eller geek när jag förklarade min svaghet för fransmän som talar engelska med brytning.
   För jag har en sån, det spelar ingen roll hur personen i fråga ser ut, jag blir knäsvag i vilket fall. Sen skulle han iväg och det var det. 

Lustigt det där med vad man drömmer och inte drömmer.
Vad drömde du i natt?

Nollbollkoll




Jag älskar att jag är själv hemma. Jag kommer att älska att bo själv. Jag älskar att jag kan ta en macka halv två på natten och att jag fortfarande kan poppa musik. Jag älskar att jag kan stöka runt hur mycket jag vill utan att ta hänsyn till någon annan. Dock har jag kommit fram till att jag nog inte bör ha varken katt, hund eller någon typ av blommor/andra levande växter i mitt framtida hem. Jag har varken tålamod eller ork(latare än latast) att rasta/mata/vattna/pyssla om dessa. Men jag klarar mig endå. Likasinnade flatsmates är dock varmt välkommet, för dom behöver ju knappast jag förse med mat och vatten, eller?
   Btw, Jag hörde att det var fotbolls EM. Eh, Sverige-Spanien idag va? Hur gick det?

I like you so much better when you're naked

I like me so much better when you're naked

Jag dricker te men det hjälper inte mina kalla fötter.
Och jag orkar egentligen inte bry mig intalar jag er, fast jag vet att jag gör annat inom mig.
Dumheter.
   Jävla cepehund, ätstörningshund är vad hon är. Allt hon vill göra är att vara ute och springa men det vill inte jag, hon vägrar äta och kräks på hallmattan. Det får mamma sköta, det är inte min hund. Jag har fullt upp med att göra ingenting.


Mitt hjärta hoppas som popcorn poppas




Min gamle vän Madde tog studenten idag. Det var då det slog mig; jag har också tagit studenten. Nu är jag vuxen. Helvete. 
  Men framtiden ser ljus ut. Födelsedag på måndag, jobb i en vecka, ledig och efter det blir det funktionärsjobb på Peace&Love, jag är superpeppad. Efter det drar jag på arvika och dansar benen av mig och skuttar runt i leran och träffar nya vänner. Det kommer bli så himla fint, jag bara vet det och jag kan knappt bärga mig!

(Jag var lite förfriskad när jag kom hem och gick loss med självutlösaren, tihihi)

Hallon

Sötebröd..

Det kommer bli oväder men det gör mig ingenting. Jag tycker om när det smäller och regnar. 

Jag lovar att jag snart förgås av tristess i den här myggiga skogen, nu vill jag också ta mitt pick och pack och flytta. Det enda jag gör är att väntar på att sommarjobbet ska börja så att det kan sluta(och ge mig lön) och att någon ska servera körkortet på ett silverfat. Orka ta tag i det själv liksom, hallåh?!
   Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen med Martin, men jag är inte alls särskilt peppad. Eller är jag?
Ingen vet.


Ful Sportia

Riktiga nyvuxna badar med kläderna på, peelar armarna med blålera och hoppar sedan kläderna torra på en studsmatta. Dessutom äter dom glass hela dagen och bokar biljetter till Arvikafestivalen. Fett kul min vän, fett kul.

Studenten


Grattis till oss!

Idag äter jag som en häst och har ont i hela kroppen, särskilt fötterna och benen efter allt dansande och skuttande.

In the corner of my eye

image129
Oj vad jag önskar att jag satt där istället för här. Fast här är inte så pjåkigt men jag vet att där är mycket bättre. Nånting om att hata grönsaker när man vet hur kebeb smakar ungefär.

 Idag har jag och Mamma storhandlat all mat till bjudningen på torsdag. Studenten på torsdag.  Studenten . N u . På torsdag. Vart tog all tid i världen vägen?

Oj. Jag ska ju möta Martin för cykeltur nu, men här sitter jag, praktiskt taget i ingenting. Oj.

Att dricka jäger till fem på morgonen är en mycket bra idé



Ingen vet. Men jag tackar så hemskt mycket för den fina helgen. Vädret kunde inte ha varit bättre och folket kunde inte varit mysigare.

Just nu glider jag runt i någon slags dimma efter helgens rus, samtidigt som jag försöker hålla fötterna på jorden för tydligen är allt inte som det ser ut. Jag är inte alls taggad till att ta studenten, inte just nu. Men i morgon kanske allt känns bättre.

På min mp3, i princip hela vägen hem; Kleerup ft. Lykke Li - Until we bleed

rusdryck

Det finns ju så himla många baksidor.
Röda kinder och sugmärken, bara för att nämna några.

jag gillar det

RSS 2.0