Snörvel


Jag ser egentligen ingen som helst anledning till varför jag någonsin ska kliva ur mina tights och min flanellskjorta, inte idag i allafall. Idag vill jag mysa i en evighet med mina kokta morötter och ekologiska anteckningsblock. Äta potatislimpa med olagligt mycket smör på och fundera.
Nog får man grus i ögonen när mor eller far ringer, men det är fruktansvärt livsfarligt att få ett samtal från mormor. Då vill jag bara slänga mig i väggen eller på första tåget hem och bli fem igen.

aj min panaaa (fast jag menar mage)

Cpsurt att man inte har mage nog att stanna ute till fyra och slarva utan istället måste hem och knapra piller och kvida av smärtor. Jag brukar kanske inte vara den som förespråkar tvåsamheten men nog fan skulle det  vara kul med någon som kunde pyssla om mig och min cpmage nu.
Jävla skitliv. Hoppas livet som student är bättre(brätte)

Introduktion Modevetenskap 15hp

YEAH BABY!

American pie, och eh. cigarettes and alcohol



Idag är det aj min panna-delux, på riktigt. Jag skyller på, eh. Jo! Jag skyller på shotsen som visade makalöst material. Trevligt var det och nästa gång ska jag tydligen både dansa och sjunga.

500G fruktkola




Bilderna har inget med titeln att göra, allt är felplacerat.
Men jag har faktiskt snart ätit 500gram fruktkola och borde kanske börja äta mer frukt istället. Det har varit lite dåligt med fruktätandet sen jag flyttade. Mest tomma kolhydrater och raffinerat socker och annat skräp. 
Det låter lite styggt, raffinerat socker.

Poppen @ Arvikatt





Bilderna kommer från Martins konica pop och är helt fantastiska

S-jobb

Om sanningen ska fram så vet jag att jag skulle få en liten orgasm om jag hörde honom tala på sitt riktiga språk.  Sen skulle jag tappa all kontroll och be honom ta mig i sina stora, starka armar och rymma utomlands med mig.
Det skulle vara perfekt och han skulle lukta sådär gott och manligt som bara vissa män kan.
Synd att han hade fru och katt.
Jag får väl lov att hitta mig en egen liten chokladbit(läs: Skotte)

Tele2

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och fixat ett sånt därnt tjusigt mobilt bredband. Im back on track bejbis.

Min perfekt skulle vara kväll om du ville hålla i ett sväng





Jag rör på mig nu..




Jo, det är sant. Nu flyttar jag.
Vet inte när jag får tillgång till internet igen(antgligen när jag får fast jobb dvs. cash) Men de som kan tänkas behöva ha tag i mig har mitt nummer så slå en pling om ni vill hitt på nå!

Pöss



nollåtta/nollåtta-nollåtta

Nog är jag lite ledsen över att jag inte befinner mig i stan nu när det är som det är. Men istället tröstar jag mig med Mumin på finska, det är tamefan det mysigaste att titta på! Jag känner mig som fem igen. Vanligtvis är jag ganska nöjd med att vara nitton men så här nära flytten är det  skönt att få känna sig liten och oskyldig.

Jag kände mig tvungen att kolla upp om Muumin fanns att få tag på dvd och det gjorde det! Jag måste beställa vid löning, nostalgitripp för 119spänn, lätt värt det!


Formfranska

Kall macka med gårdagens röra på. Jag är bra på sånt, röror alltså-

Tänk på att det tanken bakom som räknas, och ni skulle bara vet vad jag har tänkt


live in a box only eat lox and have a pet fox


DAGENS OUTFIT ANNO 1993

Klänningen fick jag av Mormor och Morfar och älskade den såklart, den hade  allt en klänning behövde ha! Ljusrosa tyg, spets,volagner  och puffig kjol. Fick jag bestämma skulle jag aldrig tagit av mig den men det fick jag ju så klart inte.
Till denna lilla prinsessmaräng hade jag lackskor, underbara lackskor. Vita, svarta men alltid med rosetter och ett härligt klick-klackande ljud när man gick. Nog var man prinsessa högt upp över öronen allt.
   Och så sportstrumpor såklart. Varför inte liksom?

For till Ikea idag, köpte diverse textilier som kan komma att behövas nu när jag lämnar boet. När jag kom hem smällde jag i mig massa Pigall och Skotte, mest för att det var förjävla gott och jag aldrig hade ätit det förut, sådet blev lite för mycket känner jag nu. I benen.  Sen packade jag ner hela mitt liv i lådor och det kändes    INTE ALLS. Nitton år fick plats i åtta banankartonger, några sopsäckar och lite andra små lådor. Jag känner ingenting. Jag är mest trött och vill nog sova en stund men det går nog inte eftersom jag ska iväg och jobba om en halvtimme.


Pigallpuss!


Min fjärde augustikväll tvåtusenåtta

Cykla hem, blåsa ivägs
Vatten, hackad ingerfära, cayenne peppar
Värma tills fiskögon uppstår
Lite mer houng än "normalt"
Skvätta i mjölk
Avnjuta under filt och lyssna på regnet och blåsten
Leta nya lovers fill fötterna
Somna som ett barn framför Vänner


Im on my knees

Kan ingen bara anställa mig!?

A man(boy) with a plan


Lillebror:
Syrran! Vet du vad jag ska göra med ditt rum när du flyttar? Du vet såndär klättervägg? Jag ska köpa sån och sätta på väggarna och sen ska jag ha en stege i taket som jag kan hänga i å bah weehooo..Å jag ska ha svarta tapeter och leta hemliga gångar i huset!

Vad ska man säga? Nog har han planer allt, den lille skitungen..

När jag var en fjårtizZ..


"Dont kiss a boy whos eyes are black,
he will kiss you once and never come back.
Dont kiss a boy whos eyes are green,
he will kiss you and find another queen.
Dont kiss a boy whos eyes are red,
he will kiss you and try to get you to bed.
But kiss a boy whos eyes are blue,
he will kiss you back and always love you!"

RSS 2.0