INMYFACEbarasådär

Det finns stunder i livet då man önskar att man bara kunde sjunka ihop och teleportera sig hem till mamma och pappa för tröst och kram. Det skulle passa mig ypperligt just nu.

DAGENS PYSSEL


image23
Är osäker på hurvida det här blir min nyårsoutfit eller inte, jag åker tidigare till stan i alla fall för att leta efter något fint. Vi får se hur det blir.
Nu ska jag mysa runt i lilla my-frilla och min fina morgonrock, kanske lite ananas framför SaTC-boxen...


I MISS MY (STOCK)HOM(L)E

image18
      
                       
I really do
Det ska bli skönt att fira nyår där i alla fall..
Imorgon börjar skapandet av min nyårs-outfit, den kommer bli jättebra för det har jag redan bestämt. Det blir nog lite MiuMiu s/s 08 över den, fast endå inte. Ni får se sen.

& here I go again.
Jag är hopplös, tootalt hopplös. Jag kan verkligen inte det här med att hålla känslorna i styr, far och flyg. skrutt

URSÄKTA RÖRAN..

..jag bygger fortfarande om lite...

Jag var nog inte beredd på att det skulle vara den 27 idag, vilken betyder att jag har skitlite tid på mig att fixa fram något fabulous att ha på mig på nyår...
skit, skulle man sytt en vippig MiuMiu rip-off iallfall kanske? Fast med mitt finfina tyg som jag köpte för säkert ett år sedan på Röda korset i Hedemora? jaja, vi får la se.

image17
Jag och Maja, nyår förra året. We were sooo ahead of you guys med hela mask/fjädrar/pajjett-grejen.

JULDAGEN




Vild och galen dans med folk från förr, småländs öl och värkande fötter, lite lurflörtande och busande. Söta pojkar som vänt hem över julhelgen. Jag är glad att jag tog med mig ett bar ballerinor, jag är kanske lite klen. Men att köa i en timme i pissregn för att komma in på Stadsbaren i Hedemora vet jag inte om jag vill göra om. Däremot vräker jag mer än gärna i mig veganbullar och finsk lakrits med Sara igen, det var roligt. Och dansa järnet ska jag, from this moment on alltid göra.

Hur var er Juldag?

krm/ x

 

JULAFTON


Simone lina pöytäliina on aivan niin kuin nukke - Mormor

Santa Claus went nuts och moonwalkade in i stora-rummet, delade ut lite presents innan han körde ett snabbt yoga-pass och lämnade buildingen.
   Jul, jul, strålande jul. och jag svär att min magsäck har fått bristningar. Varför är man så pantad att man äter tills man verkligen känner i hela buken att "nu räcker det nog". Min julmat var godast, lätt, fast bara tills imorgon. Då ska vi nämligen hem till Mormor och äta, hon har gjort kick-ass linsbiffar till  mig ♥



Lillkusinen Edwin var själaglad idag när tomten kom, han var verkligen som en solstråle. Jag hade inte ett uns av julkänsla i mig, börjar man bli vuxen måntro?
   Men varför måste allt magiskt så som pirret i magen på julaftons morgon försvinna, det leder ju ingen vart.

Iallafall, God jul på er!

http://jrry.bilddagboken.se

image14

p e n i s f ö r l ä n g a r e n gnisslar på helautomatik, illailla eftersom jag ser så kasst kan jag inte ha manuellt för att ställa in skärpan för då blir, för er andra inga skarpa bilder. illa.


Lilla lillebror: Syrran, om du var tvungen att välja mella att sitta i rullstol eller att ha tandställning, vad skulle du ta då?


SUSHIBUFFE OCH JULSTRESS-NISSAR, ATT DOM ORKAR.

Men gudarna ska veta att jag åt tills jag sprack och wasabin rann ut ur öronen på mig, men oj vad gott det var.
Sju mil lång kö för småsaker, köpköpköp "vad ska vi ge mormors kusins brors dotterson?" "köp den här bara" köpköpköp. 
   Jag hatar att folk köper så jävla mycket småkrafs bara för att ha något att ge, småsaker utan det minsta tanke bakom. Därför har jag i år bestämt mig för att inte köpa något av den simpla anledningen av att jag vet att det jag köper inte faller mottagaren i smaken och prylen hamnar i ett skåp. Därför vill jag ge något djupare, något med mening, något som verkligen betyder något. Jag ska ge mina nära och kära; ord. På återvunnet papper.
   Det är liksom det mest passande för den här julen med allt som cirkulerar runt oss, sjuksdom och helvete.
Så får det bli. Sluta köp småkrafs, ge några fina ord istället, eller plantera regnskog.

Julkram/ x


EN FÖR TIDIGT FÖDD JULKLAPP


  


Tack kära mami &papi för de fina stövletterna,
jag är säker på att vi kommer att uppleva många fina stunder tillsammans.

GOTT HJUL!

Tralala, Idag fick jag mitt sista jullov. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Jag har inte köpt en endaste julklapp, och på något sätt känns det bra. Jag tänker ge mina närakära fina kort med fina ord, det är bättre än prylar som hamnar på hyllan. Imorgon ska familjen ut och peka och skratta på alla som julstressar, efter det ska vi luncha sushi. Jag ser fram emot.

Jag känner att jag inte riktigt uppdaterar här som jag skulle vilja, jag borde kanske ta tag i det här ifall jag vill ta det någonstans.

Idag lånade jag i alla fall Angelicas locktång för att prova hur jag ser ut i lockar, och jag måste säga att jag gillar det. Jag ska ha lockar hela helgen+ nyår.

image10

/ x

SIMONE GOES FLINT-KALLE



Enligt Mamma lider jag av näringsbrist. Men, hold it hold it. Inte på det viset. Not in a ätstöning kind of way, nej.
Jag är vegan och därför har jag kanske ibland lite svårt att äta rätt saker, eller få i mig tillräckligt av allt. Inte för att det är svårt. Men jag antar att det är lätt att få brister.
   Så idag när hon skulle färga mitt hår konstaterade hon att jag blivit tunnhårig.
Jag som alltid haft så bra kvalitet och alltid fått beröm av mina frisörer för mitt fina tjocka hår!
Visserligen ahr jag märkt att jag tappat oerhört mycket hår men inte har jag lagt någon större vikt i det, men nu på senare har mina leder börjat knaka vid ytterst opassande tillfällen och gooogle sa till mig att det kan vara vitaminbrist.

Jag ska köpa vitaminer för såhär får det inte fortsätta.

SVART;KOLMÖRK;KOLSVART;KOLMÖRK;SVÅR;MÖRK;



Vilka ena förtjusande damer, från den alldeles förtjusande facehuter.

Jag är kär i att ha saker i håret, fåglar, fjärilar, pärlor, snäckor, hattar, you name it. Men det jag gillar mest är hennes flor. Och den andra tjejens vassa page och halsband.

Tres bien, je'tamie.


"Svart är tråkigt" "måste du alltid gömma dig i svarta kläder" men "svart förminskar" och jag tycker då aldrig att en svart klänning någonsin varit fel. Jag älskar svarta kläder, ja det gör jag. Det är så praktiskt och, men risk för att låta som min mamma; funkar till allt.


MR(MISS). SATURDAY

image8

Vild dans med Sara, galet skoj. Även fast vi var i Hedemora.


Låtar för kvällen:

Adam Tensta -My Cool
(nostalgiii!) Aqua- Aquarium


MONDAY BLOODY MONDAY(saker man kan göra istället för att plugga)

Ve och fasa! Religionsprov på onsdag och jag har inte läst ett skvatt. Sak samma, det får gå som det går. Jag orkar i ärlighetens namn inte riktigt bry mig...Här är vad jag har gjort istället för att göra det jag borde:
  Läst diverse bloggar, fikat, byggt om lite, fotat, och slappat.

 (ursäkta röran, jag bygger om fortfarande)

image7

   



klänning H&M
skor Dinsko
örhängen Mammas from the glada 80's


DETOXEN GICK I STÖPET

Ja, det gjorde den. Jag klarade bara fyra dagar den här gången. Jag orkade inte mer,  eller jag var inte tillräckligt motiverad till det som förut antar jag.
   Nu förstör jag min mage med massa jäst och socker i form av bröd och tartex, hemmagjord kola och ingefärste. Att jag inte kan lära mig det där. Äta med måtta. A menar att man bör äta mer fett, eftersom det saknas och det är därför man får sånna här nojjor, men jag vet inte. Kanske borde prova, det är trotts allt lite slitsamt.

Men nu, precis när Mr. Brightside med the Killers tog slut blev jag genast mycket gladare.

/ x

ÅRETS JULKLAPP

Se hit alla ni som ännu inte köpt det senaste onödiga krafset åt era nära och kära, här kommer årets julklapp;
- PLANTERA TRÄD !

Jaaaaaa! Vad bra, och ett träd kostar bara 20kr, så man kan ju lika gärna kosta på sig ett par stycken.
   Varför blir aldrig sånna saker årets klapp?

Glöm inte Rainforestsite och ettklickförskogen

RSS 2.0