...

Jag gör allt utom att packa till flytten. Det är fruktansvärt svårt. Jag tittar hellre på mina nya fina klänningar och lyssnar på musik. För jag köpte nämligen två nya och väldigt fina idag. och jag är en väldigt nöjd konsument.

BETTY SPAGHETTY


Idag har jag köpt en ny klänning. Eller egentligen är det nog ett nattlinne men jag  känner mig som en gudinna i den. Så det spelar ingen roll om det är ett nattlinne eller inte. Spaghettiband och hellång, vit och genomskinlig,för stor i kuporna, 100% siden och helt fantastisk.

young hearts run free

Jag vill minnas att första gången jag försökte smaka på en annan tunga än min egen var när jag var tio. I en lekstuga som tillhörde min dåvarande bästis, den hade två väldigt passande sängar. En för lilla mig och den lille killen och en för henne och hennes lille kille.
Där låg vi och pussades, långtradare. Ingen tunga. Bara väldigt långa pussar. Jag hade en godis i munnen. Killen som jag pussade på smakade mjölk och jag övervägde länge att göra slut med honom just därför. Han var väldigt söt i övrigt, och är nog fortfarande. Vi brukade pussas på rasterna och skickade lappar på lektionerna. Vi förlovade oss med gula piprensare som någon gjort åt oss. Det var jättegulligt, och jättefånigt. 
  En gång när vi inte var tillsammans skickade jag ett yvkort på lunarstorm till honom om att jag tyckte han var söt, det var besvarat. Man var så himla kär, fast inte. Allt var på lek när man var liten och ibland undrar jag om det inte fortfarande är så...
  Vi hade ett pennställ i klassrummet, eller det var väll mer en träkloss med borrade hål i. Men den stod längst fram i klassrummet på frökens skrivbord. Där fanns en extrapenna till varje elev i ett hål markerad med våra initialer. En gång när jag skulle hämta min extrapenna såg jag att någon lag till ett T till mina initialer S.Ö. Bara en sån sak. 

I alla fall, det var där. I leksutgan jag gjorde det, delade med mig av godisen jag hade, lät honom smaka.
För jag är ju så givmild.

Berätta du också!?

lapa sol



 
Kvalitetstid med familjen vid smultronstället. Fantastiskt och jag som inte varit solsugen lapade sol som en svältfödd, badade och lekte. Saft och kanelbullar, bromsbett och en uråldrig bikini.
   Jag hade sommarlov helt enkelt.

fler bilder finnes på min flickr

Hej..

..SKULLE DU KUNNA TÄNKA DIG
   JAG MENAR, SKULLE DU VILJA
ELLER
             ALLTSÅ KAN VI          DÄR BORTA
  LITE KNAPPLÖST SÅDÄR?




Nu blev det kväller





Jag cyklade förbi mormor idag, hon hade köpt en ny kudde åt mig. Dessutom hade hon badlakan och påslakan till mig. Himla go mormor jag har. Hon hade köpt syltlök åt mig också. Jag älskar syltlök i sallad, sådeså. På vägen hem stannade jag och plockade hallon, jag trodde jag skulle bli galen av alla kryp som kröp. Mina ben är nu prickiga men jag har en smarrig matlåda till nattskiftet, så det jämnar ut sig.
När la famillia kom hem fick jag den finaste muggen av dem alla, en lilla My-mugg.

Nu ska jag ut å jobba natt. För vad är väl en bal på slottet(läs: vinhäng med Oscar i tanto) när man kan få vara nere på OutoKompou en hel natt?

suklaata ja helminauha





CV&Personlig brev

Bifogat: Cv.doc(20,4kB)

Hej
Jag heter Simone och jag är 19 jordsnurr. Jag har nyss tagit studenten och snart flyttat till Stockholm.
Jag sover fortfarande med gosedjur, en kanin i blommig klänning. Och det är ju  väldigt trendigt i sommar och eftersom jag vet det är jag modeintresserad och en riktig lite fashionista. Jag sover även med en lurvig hund som ser ut som hunden jag hade förut, henne saknar jag. 
På fritiden tycker jag om att göra fåniga saker som att rulla tummarna och slöa i soffan, skratta tills jag får ont i magen, hångla, fota ledsna blommor, leta skatter, prova skor, drömma, dansa+öla och prata strunt med vännerna.  

Jag vet inte vad jag är bra på och därför heller inte varför du bör anställa mig. Fast häromdagen kom jag på att jag, efter tre koppar kaffe nog kan leva upp till mitt efternamn. Och det är, i Långshyttemått mätt en väldigt bra sak eftersom vi är envisa och har lite jävlar anamma i oss. Som de finndjävlar vi är
Men i övrigt skyller jag på jantelagen, det finns säkert någon bättre du kan anställa. Mina tidigare lärare skulle kalla mig för mönsterelev och mina tidigare kollegor beskriver mig som en artig och väluppfostrad men häftig tjej.

Om detta mot all förmodan lyckades väcka ditt intresse för att anställa mig så kan du ju höra av mig för det vore kul. Jag behöver nya skor,öl och kikärtor. Och pengar till hyran såklart.

Med allt för Vänliga Hälsningar,
Simone


(En helt vanlig dagens outfit från 2005)

Cuzz sometimes I like a little sugar in ma coffee

Jag väntar, liksom sparar den bästa till sist. Men alla vet att man ska äta pannkakorna före ärtsoppan.
Idag har jag glasfiber över hela mig, det kliar. Jag kröp i en ugn igår och sopade isolering nämligen, det är därför.


d80 är min enda vän

I månens gyllengula sken förvandlades jag till en nyrik ryska.
 Jag älskade med kameran och det var hett.
Imorgon ska jag sola topless i neonstring och stappla runt i skyhöga plastklackar, Ciao!





22/7-08

Skit.
Jag ville verkligen ha di där skorna till di där låga priset. Äsch då, jag får köpa dom senare antar jag.
Ester-fester hade tre fästingar i samma valpöra, jag plockade alla tre utan problemas.
Jag är bäst.

Jag är lite kär

Dundercravings

jag
vill
ha
långt
hår
nu
   
bilder: google(lily cole, irina lazareanu)

Hyresgästen har skrivit på





Jag har spenderat mesta delen av min ledighet på mitt rum, i min säng, halvsovande. Jag är så fruktansvärt trött och jag tror att det behövs. Man ska sova när man är trött. När jag inte sover/tittar på Vänner glider jag mest runt med min nya favorit mugg med alla the Simpssons figurerna på. Den är inte min, men jag älskar den och funderar att sno med mig den när jag flyttar alt. köpa en ny åt lillebror.

Idag skulle jag träffat Martin kl11. Vi skulle prata om skor.  När klockan ringde kl tio var jag så himla trött att jag somnade om och vakande halv tolv. Förlåt igen. Som sagt. Jag kan somna när som helst. Det är det enda jag gjort sen jag blev ledig i onsdags.
Eller vänta, jag var ju till Säter med Sara och slirade i minst 200km/h och fick hattar och bestämde mig för en piercing. EllErR?

ja vill haaa..



.. munkar, munkar munkar med hål i. Stora tjocka feta, munkar me håål iiii. När jag kommer hem till dej så vill jag inte ha någon leverpastej, Nej! Jag vill ha munkar, munkar munkar med hål i. Stora tjocka feta, munkar me håål iiii

Jag måste ha världens mest otränade mage. Jag har sån träningsvärk efter ett träningspass(ett kort och ganska ointensivt ett) att jag knappt kan nysa utan att kvida av smärta. Kan jag ha haft sönder något kanske? Ingen vet. Förutom att det nalkas varm choklad och film.


Tänker att man borde skita i vilket. Fast likt en nagel i ögat är det svårt att undgå .
Ni vet hur jag menar

time flies fast




Trassligt värre. Elefantben. Luddiga tänder. Flottiga munkar. Strunta ire? 
I'm gifted all natural
and burstin the seams
.

Vet inte riktigt vad min kopp te är men jag är då ganska säker på att det inte är raggare med amerikanska bilar.

bak to the smälla. Ulrik får vänta.


Jag är bakfull.
Jag tuggar på en tennisboll. Den smakar lime i två minuter och fastnar i tänderna. Den fanns på Sött&Surt för 69kr/kg. Bubblor kan man heller inte blåsa med den. Vadihelvete hände med alla bubbelgum och varför går det inte att blåsa bubblor med dom längre?

Tänker att jag borde kanske kräkas lite men kommer sen på hur mödosamt det är att kräkas. Hulkandet, själva kräkandet när allt som man en gång åt kommer upp. Slitsamt helt enkelt. Dessutom har jag träningsvärk i magen, och att kräkas betyder ju att man måste använda magmusklerna. Och det orkar inte jag, inte nu i alla fall.

"Simone, det är tviv. Jag är i gott bevar"

Jag älskar mina vänner och deras (o?)förmåga att smsa mig på fyllan <3


Angelica, 6juni-08 kl. 01.15 :
Käk wtf btw ärä bråk däruppe

Martin, 2juli-08 kl.18.17 :
Spvr?´´!

Sara, 19juli-08 kl.00.14 :
D

Sara, 19juli-08 kl.00.23 :
Bg tdt gmtd

prt sc

Från en über pretentiös "konst"-film till Digitalt skapande kursen som jag tänkte göra när det begav sig men det sket sig som så mycket  annat, fast likväl fick jag mvg i kursen för den här lille snutten.


Vääääärldens beeesta teveprogram, ever!

Supersize vs. Superskinny.
Vilken kanonidé! Helt fantastiskt! Älskar det.

(inte)

Sömnlös tös frös så hon nös(please press play)

Jag kunde inte sova. Det blir så när man jobbar fem-skift. Jag gick ut på balkongen nolltre.nollett och där fanns ingenting. Inte ett ljud, inte en fågel, inte en vind. i n g e n t i n g . Det enda som lät var min penna som skrev och så jag då, för det låter lite när man andas faktiskt. Långshyttan stod still, allt var i paus. Jag är i paus. Jag lovar, det var så stilla. Någon pausade.  
   Mamma undrar varför jag är så arg hela tiden och hur ska jag kunna förklara när jag inte vet själv. Det händer ganska mycket i mitt huvud, tankarna är så flyktiga att jag knappt hinner tänka, än mindre skriva ner dom innan de försvinner igen. Sen går jag runt med en känsla av att jag glömt något hela dagen. Det kanske är därför jag är arg, för att jag har tio kilo för mycket tankar i mitt huvud. Om jag bara kunde lätta lite på det skulle allt bli mycket bättre.
   Jag beslutade mig kl fyra att inte sova alls den natten och gick ner för jordnötter och mjölk, då hade den 17juli2008 redan vaknat och fåglarna sjöng. Sen tittade jag på film till halv sju, efter det sov jag till tio.



I would knit you mittens and make you pie




Reserv 134 at Sthlms Uni.



Helvetes jävla körkort.
   Det gäller som sagt bara att få ut den berömda tummen.
       Tummavtryck på hjärnan
           Varm mjölk med honung idag igen för att lugna nerverna och den friterade hjärnan
               Naiv. Naiva nyvuxna tankar och telefonsamtal.

Vad ska det bli av oss egentligen ?

Funderade först om jag kanske skulle stannat hemma nästa helg, men sen kom jag på att jag behöver det här. Jag behöver komma iväg. Jag behöver det så jävla hårt.

Hösten kommer våldta min plånbok så hårt att den kommer böna och be om nåd

Det gäller att inte ta allt på för stort allvar. Meh.
Imorgon blev jag själv hemma, som jag har längtat efter det. Vi vet nog alla vad det innebär.
- Får man tycka om muffins?
Att dricka mjölk när man är vegetarian är hyckleri sa köttätaren som inte kunde slakta grisen. Jag tycker det är helt fantastiskt att det faktum att jag är vegetarian väcker så mycket känslor och frågor hos folk. Vid varje måltid, varenda gång. Det är så himla fint att de inte tänker på det fakum att jag kanske är hungrig och vill äta min onormala mat i lugn och ro utan att behöva motivera varför jag valt att inte äta kött. Jag har nog tappat matlusten flera gånger om, men det är tur att jag inte är den som är den.

Nyjaggillarhelstpåkillar
nyduschad
nyparfymerad
nyknllad
nyköpt
nybakad
nyvaken
nyplockad
nyinflyttad
nyrik
nyöppnad
nyrakad
ny jork
nydrucken
ny
nyhallon
nyblöt
nyfylla
nykall mjölk
nytröttjagvillsovameninteensam för jagvaknarmedhuvudvärk varje morgonförattminsängär tom

23.33

Det finns alldeles för mycket testosteron på Outokumpu. Mer än så säger jag inte.
Inte som Jeremy Scotts senaste visning, eller ?

snörvelhostkräks och så lite jobb på det




Pöss!


070708

     
Varm mjölk med honung. Sen glömde jag mitt trasiga öga och somnade. Vaknade timmar senare med tusen frågor från rara lilla mamma som jag vet egentligen bara vill väl.
Vadå hemförsäkring?  Måste jag betala för maten?  Kan jag inte få leva på luft?
Jag hatar att betala för mat. Luft sa jag, luft blev det. Eller typ Popcorn.

Nu bakar mamma bröd, det är det bästa som finns. Doften, den hemtrevliga idylliska doften av lycka. All möda och kärlek som finns ihopknådat i ett litet stycke bröd...Fast nybakat bröd och te med mamma, moster och mormor senare, det är nog när jag tänker efter ännu bättre.

Hubba fukkin Bubba





Det är inte alls som det borde vara. Det var bättre förr. det går ju inte att blåsa megabubblor med dom där i fin färg. Bara med dom som smakar kräks. Jag vet inte om det är värt att tugga på låtsas-kräk bara för att få blåsa lite bubblor och känna sig liten och oskyldig i tio minuter

A r v i k a 0 8


Det är tur att jag är så bildfager. Kleerup var en trevlig prick.

Dansa loss till Kate Nash. freakout.

(bilderna har jag stulit av fina kids från campet)

Liiv-RäDD. DjävuleN.
 AaaNnnAA
Nu JääVlLaARR

 Tack, tack som fan. inget/ingen nämt/nämd, inget/ingen glömt/glömd.

...jag är fan inte helig någonstans


RSS 2.0