Ive got love for you if you were born in the 80's

image79

Jag hatar att packa. Jag hatar tanken av att inte kunna, i sista stund byta om från topp till tå. Jag har ärvt min käre faders beslutsångest och jag har skitsvårt att välja vad jag ska ha på mig. Addera lite dålig självkänsla och vi har totalt kaos i min skalle. Men jag tror jag är nöjd nu iallafall. Vi får se hur det går.

På fredag blir det förhoppningsvis 90's








KREATIV RÖRA ELLER BARA RÖRA?

image78

- Kreativ röra.

I'll show you sportlov!



vaken till tre, gick upp nio. frulle>promenix>mat>hedemora m. mam+mormro>yoga>mat>promenix agäin>slö i sofa m. tea och varm choklad+nöttra och frukt(inte förbjuden)

BEACH 2008

Mamma tycker att jag har gäddhäng på armarna och pappa tycker jag är klen och borde börja gymma. Jag har ingen större lust med det, jag trivs med mina dallriga, svaga armar.

   Jag är heller inte direkt sugen på att ställa mig i en lokal som luktar gubbsvett, där dålig dance-musik strömmar ut ur högtalarna och folk tittar snett på varandra. Nejdutackdu, jag trivs bra med mina promenader och med min lugna hemmayoga.


DU ÄR SODASTREAMAD O'BOY



Han är så härlig, höjdpunkten på melodifestivalen, lätt.

IDAG KÖPTE JAG OCH PAPPA GODIS FÖR 120 SPÄNN

Men det gör inget för det var ekologiska, fina grönsaker så som; selleri, morötter, rädisor, sockerärtor och blomkål.
Till det ska vi ha soja-youghurt alt. turk. youghurt med kryddor.

Pappa: Vad ska du ha till grönsakerna?
Jag: eh, asså jag äter ju inte turkyoghurt, jag kan ju köpa soja eller så gör jag hummus..
Pappa: meh, hummus smakar ju skit, du kan ju inte äta skit heller

Värt att tillägga är att den enda hummus pappa någonsin ätit är min hemmagjorda, och den var allt annat än god.

image73

xoxo

Kitsch kan också vara ett medvetet och ironiskt användande av ett överdådigt formspråk. Ett exempel på kitsch är att man medvetet går över gränsen för god smak såväl gällande utstyrsel som musik

Jag tror att vi kan bestämma att jag är kitschig.

KÄRLEKSBARN

Jag längtar efter sommar och sommarjobb eller jobb över huvudtaget, för när jag får lön ska jag köpa mig massa fina skor. Jag är hungrig på nya skor, jag svälter!
   Och dessa får mig att tänka på dockhus och lego, klipp&klister, barnkalas med fiskdamm och regnjackor, disneyfilmer!
Cross over platform sandal
skor från Marc Jacobs

HAVE2HAVE

Klicka för att förstora bilden   Klicka för att förstora bilden
Det är ju så läckert! Jag smäller av, jag är lite kär i tanken av på gränsen till strippskor och klänning.
   Sommar, liten och nätt. Långt, lite tovigt hår. Smala, långa ben, nyckelben som petar ut lite vackert. Solen är på väg att gå i säng och det är då alla vaknar till liv igen. Efter en natt fylld av galen dans, billig öl och fina vänner. Vandra hem när solen stiger upp med dessa i ena handen och en annan hand i den andra, det är vad jag vill.


"I think the thing to do is enjoy the ride while you're on it."

21:32 - Superpepp på att åka till Stockholm och dansa järnet och mysa runt
21:37 - Kolla saldot och inte lika pepp längre...

men HEY! Man lever bara en gång och dessutom kommer studiebidraget samma dag som jag åker, sweet.

JAG VET INTE VAD DE HAR MED VARANDRA ATT GÖRA MEN JAG TÄNKTE ATT WHAT THE HELL LIX

image70
image71
image72

WELL AREN'T YOU A SIGHT FOR SORE EYES


Matthew Gray Gubler bild från models.com

Jamen titta på honom! Man blir lite förälskad i det där hey, jag vaknade nyss-rufset. Visserligen inget ovanligt med att jag faller lite för den frillan, det är nästan ett krav jag har på män. Och jag tror nog att den här bilden  visar min idealman ganska exakt,
- hur ser din idealman ut?

I may have a feather duster down my pants

image65
image66
image67
image69
image68

Dagens sömnadsprojekt; kjolen ovan+ en vintage h&mklänning som skulle fållas upp.
Igår var jag och Maja på 2ndhand-runda för att leta tyger och det blev en del av den varan men även ett par söta skor. Sportlovet är efterlängtat, kom, kom till mig.

Nu ska jag titta på Du är vad du äter, hejsvejs!

UPDATE

image62
Alla Hjärtans dag innebar mycket svull och godis med kära vänner
image63
image64
Fredag var vin, film och vitlöksbröd med Oscar, mycket trevligt. Dagen efter sprang vi på Erikshjälpen och jag hittade en tröja som skall sys om, jag visar senare...Jag har som vanligt tagit mig vatten över huvudet och bestämt mig för att sy tre klänningar till en utställning som fördjupningsarbete, hm, vi får se hur det går.
   Jag hittade iallafall en fin blommig och genomskinlig sjal som blev en stor fin rosett i håret, I like.

06:45

Jag är en sån människa som skulle kunna sälja min själ för bara tio minuter till  varje morgon, jag hatar att gå upp så fruktansvärt tidigt för att springa till bussen och sitta och skumpa i 45min för att sedan komma till skolan och inte göra mycket vettigt alls. Samma sak gällde i morse, och då had ejag endå planerat att gå upp i tid för att slappa och kanske äta ordentlig frukost. Det slutade, som vanligt, med att jag hoppade upp ur sängen, sprang in i duschen och vidare in i garderoben(som för övrigt måste städas/rensas) och sen iväg till bussen.
I morgon blir en bättre morgon.
   Tänk att få ligga i en varm säng med en Johnny Depp, inte illa pinkat va?



Vårkänslor



image60

Ni vet när solen värmer på benen och vädret liksom luras lite. Man vet inte riktigt om man är varm eller om man fryser, det är något nytt i luften. Det är svårt att beskriva, men det är vår. Asfalten är bar och gruser knastrar under skorna och fåglarna, ja de älskade fåglarna kommer tillbaka och sjunger för oss.
   Det finaste jag vet är fåglar, siluetter av fåglar som flyger i flock, eller fåglar som sitter på rad på hustaken eller fåglar som sitter på el-ledningar.
   Så var min alla <3-dag, fint väder med mina fina vänner på ett fik med kaffe och godis, asmys. Men idag när jag tidigt som sjutton(07.30) skulle till bussen möts jag av en termometer som visar -7.9  !!
   Som sagt vädret, liksom mina hormoner spelar mig spratt.

-

image58
image59

Onsdag den 20 feb. ska jag äntligen klippa mig! Det ska bli så frukansvärt skönt, mitt hår är helt galet. Undrar om frisören tycker att jag blitt tunnhårg?
   Jag skulle ju vara duktig idag på min lediga dag, jag skulle BARA kolla mailen och sen skulle jag sätta igång med diverse ting som behövs göras, men nu har jag snart suttit i en timme och gjort ingenting. fy på mig, nu går jag.

Ha en fin dag !

I am nobody's little weasel

image57

I går efter det att jag varit ute på promenad med mammas sko-ätande hynda gick jag ut i vår enorma trädgård och la mig ner på skaren. Något som förvånade mig var att det inte alls blev kallt om ryggen.  
   Det är något som borde alla borde göra någon gång, lägga sig i snön på ett stort fält och bara titta på stjärnorna, klyschigt som sjutton men otroligt mysigt och spirituellt på något vis.
   Och imorgon är det alla ♥-dag och jag ska fira den med mina vänner, eftersom dom ligger mig så väldigt varmt om hjärtat.

KREATIV RÖRA ELLER BARA RÖRA?


image56
Svaret är enkelt, om du frågar min kära mor; bara röra. Men jag väljer att inte se det så. Även om måttet börjar bli lite väl rågat även för mig eftersom jag har högar av kläder och en gång från dörren till sängen och varje morgon måste jag skotta högar  av kläder för att komma åt min garderob.
   Men jag måste säga att det är mycket lättare att vara kreativ i ett rum som redan är skitigt. Det gör ju liksom inget om pappersbitar hamnar på golvet eller om man spiller hey jag skaaaaaa ju städa seeeeeeeeeeen Och det förklarar kanske saken om varför mitt rum alltid ser ut som om att en garderob/pandurokatalog/tidningskiosk fått vinterkräksjukan i mitt rum. 
  
Jag vågar bara visa hur mitt skrivbord ser ut, visar jag resten lär ni trilla av stolen

CHEWBACCA

image54
Det här är inte alls en såndär "dagens outfit"

http://bookofmiri.blogg.se/

 Hos henne hittade jag den sötaste blusen, en sån vill jag också ha. Omedelbums!

>_<

image53
Jag ska fixa en ny header imorgon när jag har tillgång till photoshop ..

Carbs are the enemy

image49
image50
image52

Jag har ätit selmor/semlor varje dag sen fettis-dagen. Mormor var så snäll och gjorde massor med veganska, goda semlor till mig. Pappa kallar det joll och fjäsk men jag tycker det bara är rart att hon tänker på mig

Dress for Success

Zip Dress by Marios Schwab

Klänning från Topshop.

   Man kan ju inte annat än drömma om sena sommarkvällar med rusdrycker och skratt, klackarna i taket, i väskan på hemvägen. Hångel och spontana kindpussar. Sluskmat i slusklägenheten, strosa på stan och glassa  i ett hav av lycka. 
   Jag drömmer förstås om lata dagar i stan, men så lär det ju inte bli längre eftersom jag tar studenten och med största sannolikhet kommer behöva jobba arslet av mig för att kunna finansiera ett liv i stan i höst, men det gör inget, jag brukar kunna fixa så att jag får det jag vill iallafall. Det löööser sig.

Hur var det nu Sara sa? - Jag vill ha en till rallysommar!!
   Fast jag vill ha en racer-rallysommar x2, mer hångel och galenskap än någonsin tidigare. Det vill jag.


  

comment on di « rosett » on francais?

image48 

  


Jag har shoppat upp en hel del penagar som jag egentligen inte har den här veckan, jag tror att det är för att de andra åker till stockholm mest hela tiden och piggar upp sig själva. Jag behöver också ett litet lyckopiller och att handla en massa tycks liksom inte hjälpa. Det skall sägas att det mesta jag köpt är 2ndhand, lite milöjmedveten är jag ju endå...
 Och min franska har blitt lite rostig, men jag ska putsa upp den.


DU ÄR GRÅTMILD, DU SER RÖTT

image45
image43
image44
Jag har köpt en ny fin blus med axelvaddar, den är söt överallt utom i de fula plastknackarna. Dom ska jhag byta ut mot pärlor eller andra finare knappar.
   Mitt rum är en katastrof, likaså min garderob. Men jag orkar liksom inte ta tag i saken, what to do what to do...

jag har ledsnat på att vänta
på dom ständiga problemen med sömn
behöver nån som behöver mej

EN BILD SÄGER MER..

image38
image39
image41

Så därför kommer bloggen, fram till dess att jag har något vettigt att skriva, mestadels bestå av bilder, if you don't mind?

RSS 2.0